Visie

De visie van Nubilus is om kwalitatief goede webapplicaties aan te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Niet alleen een site die er leuk uitziet, maar ook een site die goed te onderhouden en uit te breiden is. In de loop der tijd kunnen uw wensen veranderen. Hierbij wilt u geen kosten maken voor een volledig nieuwe website, maar alleen kosten voor de verandering.

Uw site moet goed gevonden kunnen worden door zoekmachines. Het is dus belangrijk om te zorgen dat uw site aan de criteria van de verschillende zoekmachines voldoen.

Lang niet alle sites voldoen aan de standaard van het W3C. Dit wil zeggen dat de site op verschillende browsers goed wordt weergegeven. Deze standaard is een keurmerk voor een goede website op technisch gebied. Ons streven is om alle sites die we afleveren hieraan te laten voldoen.

De mogelijkheid om uw site te kunnen onderhouden is net zo belangrijk als het ontwerp of de standaard van het W3C. Zonder deze mogelijkheid is het onmogelijk om de inhoud daarvan te wijzigen. Een dynamische site is aantrekkelijker dan een site waar altijd hetzelfde op staat. Een site die regelmatig nieuwe content biedt zal bezoekers sneller doen terugkeren. Daarom zorgen wij ervoor dat uw site eenvoudig te onderhouden is en bepaalt u zelf hoeveel controle u wilt over de inhoud van de site.